Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

sunnuntai 17. kesäkuuta 2007

Johanna Nordblad


Aloitin vapaasukelluksen vuonna 2000 ja samana vuonna osallistuin jo kansainvälisiin kilpailuihin Ranskassa. Nicen kilpailujen myötä hurahdin täysin vapaasukellukseen ja ainoastaan poikani Kasperin syntymä piti minut tovin poissa rakkaan harrastukseni parista. Pian harjoittelin kuitenkin taas lähes päivittäin ja vuoden 2004 Kyproksen kansainvälisissä kilpailuissa tein kuin huomaamattani DYN:in naisten silloisen maailmanennätyksen (158 m).
Olen ottanut osaa useisiin MM-kisoihin ja saanut niistä muutaman mitallinkin. Treeniohjelmassani keskityn enemmänkin allaslajeihin, mutta parhaimmat kokemukset ja isoimmat fiilikset tulevat aina syvyyssukelluksilla. Vuosien mittaan harjoitellessa tulokset ovat parantuneet tasaisesti ja MM-kisoissa kisapaineen aiheittuman stressin täydellinen voittaminen on johtanut useimmiten parhaimpiin suorituksiini. On hienoa päästä taas kerran mukaan maajoukkueeseen ja odotan innolla Turun MM-kisoja.

Ei kommentteja: