Vuoden 2022 vapaasukelluksen syvyyslajien MM-kisat kilpaillaan Roatanilla Hondurasissa 17.-25.8. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät linkkejä kilpailun tiedotukseen netissä ja SOME:ssa. Tapahtuma lähetetään myös livenä nettiin. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

torstai 1. marraskuuta 2007

Viralliset tulokset

Viralliset tuloslistat julkaistiin vihdoin.

Mitalit jäivät tällä kertaa saamatta, mutta tasaisen hyvää työtä koko joukkueelta.

Simo 8.
Timo 10.
Antero 19.
Susanna 7.

Kolme top10 sijaa ei ole yhtään hullummin! Ja Anterokin venytti kisaenkkaansa hulppeat 12 metriä, joten melko onnistuneena tuotakin sukellusta pitäisin.

Huomattavaa myös että naisissa oli vain yksi hylkäys ja miehissä hieman ikävämpi tilasto, kaikkiaan 10 hylkäystä. Aika rankat suhteet...


Kisapäivän tunnelmiaPäivitämme tähän postaukseen tunnelmia sitä mukaa kun niitä saadaan.

Juuri nyt tuuli on melko kova, mutta kisa on alkanut ja jatkuu. Susanna meni juuri veteen ja aloitti lämmittelyt, official top on 10:28. Anza, Timo ja Simo ovat kaikki aika lähekkäin tuolla klo 14:00-15:00 tuntumassa, valitettavasti olemme silloin käytännössä kaikki vedessä joten päivitykset tulevat hieman jälkijunassa.Edit 10:42Susannalle valkoinen kortti ja uusi SE! Onneksi olkoon! Susanna luonnehti heti vedestä päästyään sukellusta helpoksi, mutta lähdössä kuulemma jännitti kovasti. Paineentasauksessa ei kuitenkaan mitään ongelmia. Tästä on hyvä jatkaa...

Edit 15:05

Noniin, koko joukkue on taas poissa vedestä.

Antero sukelsi vahvan näköisesti 73m mutta joutui siis kääntymään 4m ennen pohjaa paineentasausongelmien takia. On tuo silti mainio sukellus ja huima parannus omiin tuloksiin.

Timo sai rutiinilla valkoisen kortin :)

Itse myös hyväksytty suoritus, mutta tiukkaa se teki, on pakko myöntää että jos olisin tavoitellut SE:tä en varmaankaan olisi saanut valkoista korttia.

Kaiken kaikkiaan siis aika hyvä päivä suomen joukkueelle :)