Vuoden 2022 vapaasukelluksen syvyyslajien MM-kisat kilpaillaan Roatanilla Hondurasissa 17.-25.8. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät linkkejä kilpailun tiedotukseen netissä ja SOME:ssa. Tapahtuma lähetetään myös livenä nettiin. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Matkapäivä

Sunnuntaiaamuna taksi tuli kello 8.00 noutamaan meitä Kaiden pihasta. Matkaan lähti vain välttämättömimmät tavarat, Wagner-sika, Mirva, Vilma, Kaj ja Antero. Kaikki mahduttiin samaan taksiinkin! Kentällä olikin suhteellisen rauhallista, joten check-in:iin ei mennyt ylen määrin aikaa ja näin saatoimme rauhallisesti nauttia aamupalan kahvilassa ja tehdä tarpeellisia ostoksia. Kuten Kaidelle aurinkolasit!


Lento meni mukavasti vailla mitään kommelluksia. Ateenan kentällä lounastimme lentokentän ravintolassa aloittaen totuttautumisen kreikkalaiseen ruokaan, sillä tarjottimelle päätyi mm. moussakaa ja souflakia. Sitten hintaneuvottelut paikallisen taksin kanssa ja lopulta pääsimme yhteisymmärrykseen ja matkaan. Kolmen tunnin ajomatka sujui sekin hyvin ja näin olimme hotellin pihassa noin klo 18.45. Aulassa tapasimmekin jo yhden joukkueemme jäsenistä eli Ingelan, joka oli tullut paikalle jo pari päivää aiemmin. Lisäksi paikalle käveli Veera, joka oli saanut MikkoP:n kanssa pestin kisoihin turvasukeltajaksi.
Sitten olikin vuorossa Toivolan perheelle uintia altaassa ja Anterolle suunpieksäntää ennestään tuttujen ihmisten kanssa. No, tuli siinä pari uuttakin tuttua. Hauska on aina vapaasukeltajia tavata näissä kisoissa!
Loppukevennyksenä kuvassa on ilta-aurinko hotellin terassilta. Ei paha! Täällä se kesä on!!