Vuoden 2022 vapaasukelluksen syvyyslajien MM-kisat kilpaillaan Roatanilla Hondurasissa 17.-25.8. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät linkkejä kilpailun tiedotukseen netissä ja SOME:ssa. Tapahtuma lähetetään myös livenä nettiin. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

tiistai 18. elokuuta 2009

Avajaispäivän tunnelmia

Tänään oli sitten kisojen virallinen avajaispäivä. Ensimmäiseksi aamulla käytiin vielä kisa-altaalla; Antero ja Timo tekivät staticia ja Saana tutkaili allasta huomista varten. Päivää voisi kuvata sosiaaliseksi. Majapaikassa ei kerinnyt edes pyörähtämään sillä seurauksella, että Antero ja Johanna myöhästyivät kaupungintalolle marssista hakiessaan Suomen lippua. Lippu saatiin kuitenkin mukaan virallisiin kuvauksiin ja Suomen joukkue makasi iloisena eturivissä.

Avajaisseremonian jälkeen lähdimme Kimmon johdolla jäätelöbaariin. Sekoituksesta suomalaisia, japanilaisia, amerikkalaisia, venäläisiä ja ruotsalaisia tuli jäätelömaistajaiset, jossa maisteltiin ja arvuuteltiin toisten jäätelöannosten makuja. Tässä oli monen ystävyyden kaunis ja maukas alku... tai sikainfluenssan.