Vuoden 2022 vapaasukelluksen syvyyslajien MM-kisat kilpaillaan Roatanilla Hondurasissa 17.-25.8. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät linkkejä kilpailun tiedotukseen netissä ja SOME:ssa. Tapahtuma lähetetään myös livenä nettiin. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

perjantai 21. elokuuta 2009

DYN karsinnan tulokset, taas SE:t

Suomalaiset pärjäsivät seuraavasti:

Mikko Pöntinen 207 m, uusi SE! (kuulemma väsytti jo hyvin aikaisessa vaiheessa, mutta jaksoi kuitenkin painaa loppuun asti)

Jonérik Ekström 192m, kisa PB ( ei tyytyväinen suoritukseensa, koska 200 m olisi ollut mahdollinen, tosin 4 maximisukellusta 3 päiviän sisällä verottaa henkistä kanttia)

Antero Joki 159 m, kisa PB!

Eeva Ernkrans 135 m, kisa PB!

Johanna Nordblad 166 m, uusi SE! (kipeästä jalasta huolimatta ja puolet sukelluksesta käsivedoilla edeten helponnäköinen sukellus)

Nyt seurataan muiden suorituksia ja katostaan riittääkö suoritukset finaalipaikkoihin.

DYN karsinnat

Kolmannen ja viimeisen lajin vuoro. Suomalaisten DYN karsinnat seuraavasti:


Mikko Pöntinen AP 1 m / OT 17:10
Jonérik Ekström AP 1 m / OT 17:20
Antero Joki AP 50 m / OT 17:50
Eva Ernkrans AP 75 m / OT 18:10
Johanna Nordblad AP 76 m / OT 18:20

Statikin finaalit

Statikin finaalista seuraavasti:

B-finalistimme Eva Ernkrans teki tänään hienosti staattisen hengepidätyksen ajalla 5:10, joka on jälleen hänen paras suorituksensa koskaan. Oikea paikka PB:lle on ehdottomasti kyllä MM-kisat!

Jäämme odottamaan Timon A-finaali 9:45 OT:tä jännityksellä. Timolla on mahdollisuus aivan kirkkaimpaan mitaliin, jos kaikki osuu kohdalleen!

--Lisäys klo. 10:03

Timo teki + 7 min suorituksen ja näyttäisi nyt olevan neljäntenä. Toiseksi tullut Aleksey sai kuitenkin punaisen kortin mitä tarkoittaisi, että mikäli se pysyy niin Timolla olisi mahdollisuus mitaleille. Katsotaan mitä protestirumba tuo tullessaan.

-- Lisäys klo. 15:07

Timo sijoittui lopulta viidenneksi, kun Aleksey Molchanovin protesti meni läpi. Timon suorituksen pituus oli 7:51.