Vuoden 2022 vapaasukelluksen syvyyslajien MM-kisat kilpaillaan Roatanilla Hondurasissa 17.-25.8. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät linkkejä kilpailun tiedotukseen netissä ja SOME:ssa. Tapahtuma lähetetään myös livenä nettiin. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

torstai 13. lokakuuta 2011

Static-karsinnat ja uusi Suomen ennätys

Kirjoittanut Mikko Pöntinen

Eilen oli ohjelmassa staticin karsinnat. Tällä kertaa kaikki tekivät suorituksensa samana päivänä, koska neljä kilpailijaa teki suorituksensa samanaikaisesti, toisin kuin pituussukelluksissa, joissa vain kaksi sukeltaa samalla kertaa.

Suomalaisten tulokset:

Veera López-Lehto - 6 min 32 s, SE

Mikko Pöntinen - 7 min 3 s

Antero Joki - 6 min 25 s

Mikko Niemeläinen - <4 min

Suomalaisista menivät finaaliin Veera, Mikko P ja Antero. Kaikkien sukellukset olivat helppoja ja varaa jäi vielä hieman puristaa lisää finaalissa. Erityisesti Veeran maailmanluokan sukellus oli todella hieno, rento ja vähäeleinen hymyillen tehtyä pintaprotokollaa myöten.

Huomenna kilpaillaan DNF:n finaali, jossa siis nähdään koko Suomen joukkue. Finaali alkaa Suomen aikaa klo 18 ja siitä pitäisi saada live-kuvaakin kisojen virallisen nettisivun (www.europeevolutioncup.com/) kautta.