Vuoden 2022 vapaasukelluksen syvyyslajien MM-kisat kilpaillaan Roatanilla Hondurasissa 17.-25.8. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät linkkejä kilpailun tiedotukseen netissä ja SOME:ssa. Tapahtuma lähetetään myös livenä nettiin. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

perjantai 16. syyskuuta 2011

Toinen MM-kisojen treenipäivä

Kirjoittanut Jone

Tänään oli vuorossa MM-kisojen toinen treenipäivä.

Jone:lla on edessä n. 4 päivän lepo toissapäivänä rikkoutuneen tärykalvon takia. Lääkärikäynti vahvisti tärykalvossa olleen reiän eheytyneen, mutta ei kestä paineistamista vielä muutamaan päivään. Silloinkin hyvin varovaisesti. Eli Jonella ei ollut tänään asiaa veteen.

Kaj, Joonas, Antero, Ingela ja Eva treenasivat kaikki tänään FIM-lajia. Tulokset seuraavanlaiset: Kaj 50 m, Antero 70 m, Joonas 40 m ja Ingela ja Eva molemmat 26 m. FIM kisalähtöön on vielä aikaa, mutta harjoitukset on hyvä tehdä jo nyt kun vielä on aikaa ja jaksamista.

Päivän ohjelmassa oli myös ilmoittautuminen kisalajeihin. Kaj, Joonas ja Antero tekevät kaikki lajit, Eva ja Ingela CWT ja FIM ja Jone rikkoutuneen korvan takia vain FIM:in.
Maanataina on jo CNF kisalähdön vuoro, kohta alkaa siis tositoimet!

Ohessa vielä muutama kuva viime päiviltä: