Vuoden 2022 vapaasukelluksen syvyyslajien MM-kisat kilpaillaan Roatanilla Hondurasissa 17.-25.8. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät linkkejä kilpailun tiedotukseen netissä ja SOME:ssa. Tapahtuma lähetetään myös livenä nettiin. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

torstai 25. lokakuuta 2007

Kuvia ja treenikuulumisia

Tänään menimme treenaaman jo ennen aamiaista. Ajatus oli että saataisiin olla rauhassa (105 kisaajaa kun täyttää nuo köydet aika hyvin) ja ei olisi maha täynnä. Susanna jätti treenit väliin kun oli ilmeisesti hieman saanut kosketusta ns. faaraon kiroukseen. Päivällä tosin olo oli jo parempi, eli varmaan Susannakin käy vedessä vielä.

Sain myös ekaa kertaa mukaan kameran joten liitän pari räpsyä jutun saatteeksi.

Timo Sukelsi 65m helpon ja vahvan oloisesti, paljon parempi sukellus kuin eilinen 60 ja kyllä se naamaltakin näkyi. Antero sukelsi myös erittäin vahvan oloisesti 55m ja kehui sukelluksen olleen nautinnollinen. Itse sukelsin 67 metriä ja vaikka sukellus meni ihan hyvin, niin huomasi kyllä että kertaharppaus oli psyykkisesti turhan suuri. Jännitys iski pohjalla ja tunsin kuinka syke alkoi nousemaan ja uinti ylös oli aika jännittynyt. Kuulemma lähdössä myös päästelin vähän liian kovaa, vähempikin riittää. No sitä ehtii tässä vielä hioa, mutta tuskinpa 7m kasvatuksia enää suorituksiin kerralla teen.


Tänään lepäämme oikeasti, eilisistä lupauksista huolimatta menimme kuitenkin Timon kanssa vielä pimeädyykille. Ihan kivaa, mutta ei niin kivaa kuin ekana iltana ja treenitavoitteellisesti tuosta ei varmaankaan juuri hyötyä ollut, päin vastoin.

Kropasta huomaa hyvin että sukellettu on. Huomenna treenaamme vielä, mutta ylihuomenna pidämme vapaapäivän. Sitten on 3 treenipäivää, yksi lepopäivä ja sitten itse kisa. Vielä ehtii tehdä paljon.