Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

torstai 25. lokakuuta 2007

Kuvia ja treenikuulumisia

Tänään menimme treenaaman jo ennen aamiaista. Ajatus oli että saataisiin olla rauhassa (105 kisaajaa kun täyttää nuo köydet aika hyvin) ja ei olisi maha täynnä. Susanna jätti treenit väliin kun oli ilmeisesti hieman saanut kosketusta ns. faaraon kiroukseen. Päivällä tosin olo oli jo parempi, eli varmaan Susannakin käy vedessä vielä.

Sain myös ekaa kertaa mukaan kameran joten liitän pari räpsyä jutun saatteeksi.

Timo Sukelsi 65m helpon ja vahvan oloisesti, paljon parempi sukellus kuin eilinen 60 ja kyllä se naamaltakin näkyi. Antero sukelsi myös erittäin vahvan oloisesti 55m ja kehui sukelluksen olleen nautinnollinen. Itse sukelsin 67 metriä ja vaikka sukellus meni ihan hyvin, niin huomasi kyllä että kertaharppaus oli psyykkisesti turhan suuri. Jännitys iski pohjalla ja tunsin kuinka syke alkoi nousemaan ja uinti ylös oli aika jännittynyt. Kuulemma lähdössä myös päästelin vähän liian kovaa, vähempikin riittää. No sitä ehtii tässä vielä hioa, mutta tuskinpa 7m kasvatuksia enää suorituksiin kerralla teen.






Tänään lepäämme oikeasti, eilisistä lupauksista huolimatta menimme kuitenkin Timon kanssa vielä pimeädyykille. Ihan kivaa, mutta ei niin kivaa kuin ekana iltana ja treenitavoitteellisesti tuosta ei varmaankaan juuri hyötyä ollut, päin vastoin.

Kropasta huomaa hyvin että sukellettu on. Huomenna treenaamme vielä, mutta ylihuomenna pidämme vapaapäivän. Sitten on 3 treenipäivää, yksi lepopäivä ja sitten itse kisa. Vielä ehtii tehdä paljon.

5 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Kävin, kuin kävinkin vedessä.. Että oli "kevyt" olo. Kiitos urheilujuomien olo oli ok ja 45m irtosi sen suurempia rypistelemättä ; )

Anonyymi kirjoitti...

Joo, Timon ja Simon lepääminen näyttää tarkoittavan tunnin freeimmersion sessiota meressä...
Ei ne pojat malttaneet sittenkään.

Kimmo Lahtinen kirjoitti...

Jep jep, paras paikka lepäilyyn onkin meri :)

Anonyymi kirjoitti...

Jahas, Simon enkat raportoidaan näköjään myös Aamulehdessä :) Unashamed tulokset oli kuitenkin jostain syystä unohtunut, mitenkäs sillä rintamalla kulkee?

jome kirjoitti...

Ai hitto, unashamed olisi sopinut hyvin siihen infoboxiin missä lajeja esiteltiin...No-Limits on "vaarallinen näytöslaji", unashamed vaan "näytöslaji" :)