Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

keskiviikko 24. lokakuuta 2007

Eka treenipäivä

Pääsimme tänään ensimmäistä kertaa kunnolla treenaamaan ja täytyy kehua järjestelyjä vielä lisää. Paitsi että käytössämme on kokoajan 26 köyttä, myös kahdella virallisella kisaköydellä on kokoajan miehitys. Kisaköydet ovat kahden kelluvan alustan päällä ja molemmissa on vastapainot. Köydelle voi vain mennä, ilmoittaa mihin syvyyteen aikoo mennä ja loppu hoidetaan järjestäjän puolelta.

Sukellukset kulkivat hyvin. Timo ja Simo sukelsivat 60m, Antero helpon näköisen 50m ja Susanna 40m. Kokeilimme myös vähän CNF:ää. Antero ja Susanna 20m, Timo 30 ja Simo 40. Hyvällä mallilla siis ollaan.

Loppupäivä ollaan varmaan aika rennosti, sen verran voimattomaksi tuo treeni veti.

6 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Täällä Egyptissä ja kisapaikalla on saatu toimimaan nyt myös langaton yhteys. Simo taitaa etsiä jostain eksoottisesta paikasta edelleen yhteyttä, mutta kun tietää oikean paikan, niin avot! (Olen kyllä tietoni hänelle kertonut, mutta taitaa miehessä olla vähän seikkalilijan vikaa ; )Missä lie katoilla kiipeemässä..)
Terveiset kaikille tutuille ja tuntemattomille!

Kimmo Lahtinen kirjoitti...

Samaa rataa vain: Susanna käytä mouthfilliä, Antero ja Timo...noo te tiedätte, Simo ota rennosti sillä syvyydet odottaa...

Eero Soralahti kirjoitti...

Hyvää settiä, mutta ottakeehan kuitenkin ihan rauhassa.

Tavallaan erittäin lohdullista nähdä miten määrätietoisella halli- etc. taustatreenilläkin voi pistää itsensä kovaan iskuun syviä olosuhteita varten.

Suoritusvarmuutta kehiin nyt vain. Se on ollut viime aikoina hieman kateissa maajoukkueelta, ja te voisitte nyt kääntää uuden sivun tässä tarinassa...

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa, Jome: äijä tehnyt omat pb:nsä heti kättelyssä! Toi 40 m CNFää varsinkin herättää meikäläisessä respectiä, onnittelut!

Mut joo, edellisiä kompaten, maltilla vaan : )

Onnea ja menestystä koko joukkueelle!

Ai niin, kohta ollaan muuten saman lätäkön äärellä vähän isommalla porukalla. Oispa mahtavaa pyyhkäistä ohi sieltä vilkaisemassa kisameininkejä...

Sirpa kirjoitti...

Auts kun alkaa blogianne lukiessa harmittamaan, etten itse ole paikan päällä :)

Hienosti menee, tsemppiä mutta myös malttia koko porukalle!

jome kirjoitti...

CNF:stä sietää respectiä tullakin jos näkisit millä tekniikalla mentiin :) No, se ei ole mun päälaji.

Suostun myös nyt ekaa kertaa myöntämään että lanyard ranteessa VOI oikeissa olosuhteissa HIEMAN haitata CNF:ää, mutta siltikin ongelmaa minusta liioitellaan :)