Vuoden 2022 vapaasukelluksen syvyyslajien MM-kisat kilpaillaan Roatanilla Hondurasissa 17.-25.8. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät linkkejä kilpailun tiedotukseen netissä ja SOME:ssa. Tapahtuma lähetetään myös livenä nettiin. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

torstai 27. kesäkuuta 2013

DNF finaalit


Tässä Veera terve. Tänään sukelsin vaikka moni ei sitä uskoisikaan. Urheilijoille on suotu oivallinen mahdollisuus yrittää rikkoa omia kansallisia ennätyksiään finaalisukellusten jälkeen. Minä toki innostuin tästä mahdollisuudesta kovasti sillä karsinnoissa dnf-suoritukseni oli masentava ja erittäin huono. Tänään en kuitenkaan aivan yltänyt uuteen Suomen ennätykseen. Sukellukseni, joka oli kyllä kaikinpuolin loistava, kaunis ja nautinnollinen, jäi ainoastaan neljän metrin päähän uudesta ennätyksestä eli pituutta sukelsin 134 m. Syy sukellukseni onnistuneisuuteen oli hyvin vietetty aika unimaailmassa.
Finaalipaikkalaiset Mikko P. ja Johanna sukelsivat tietenkin nätisti hyvät sukellukset. Minä kyllä huomasin, että heitä jännitti – uskokaa pois. Tulokset voitte nähdä muualta. Tokkopa niitä edes taidan tietää... Yritän nimittäin kovasti keskittyä ylläpitämään elimistöni lämpimänä. Täällä on nääs kovin kovin kylmä. Palelee ja yskittää. Vettä sataa ja ukkostaa. Huomenna on dyn finaalit. Ja kuulkaas – minäkin sukellan siellä. Tällä kertaa ihan oikeana B-finalistina.
Ainiin Laura ja minä saimme kauniilta serbialaiselta ystävältämme Tijana Nikolićilta merenneidot. Tijana on hirmu kiva.