Vuoden 2022 vapaasukelluksen syvyyslajien MM-kisat kilpaillaan Roatanilla Hondurasissa 17.-25.8. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät linkkejä kilpailun tiedotukseen netissä ja SOME:ssa. Tapahtuma lähetetään myös livenä nettiin. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

sunnuntai 8. heinäkuuta 2007

Uusi SE pituussukelluksessa ilman räpylöitä

Johanna Nordblad sukelsi uuden ilman räpylöitä pituussukelluksen SE:n, mahtavat 125 metriä. Tulos ylittää siis myös miesten suomenennätyksen. Valitettavasti hienosta sukelluksesta huolimatta mitali jäi täpärästi saavuttamatta, vaikka pronssimitali irtosi samalla tuloksella, sillä ennakkotulos oli pienempi kuin Karla Fabriolla ja sääntöjen mukaan voittaja on se jonka toteutuneen sukelluksen ja ennakkotuloksen erotus on pienin, jos sukellukset ovat yhtä pitkiä.

Onnittelut kuitenkin Johannalle mainiosta sukelluksesta!

Odotetusti naisten finaalin voitti Natalia Molchanova 149 metrin sukelluksellaan.

Miesten finaalissa Stig Severinsen teki uuden maailmanennätyksen, uskomattomat 186 metriä! Hopea meni venäjän Alexey Molchanov:lle ja pronssi Japanin Naoyuki Tominaga:lle. Molemmat sukelsivat 157m mutta jälleen Molchanov:n ennakkotulos oli suurempi...