Vuoden 2022 vapaasukelluksen syvyyslajien MM-kisat kilpaillaan Roatanilla Hondurasissa 17.-25.8. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät linkkejä kilpailun tiedotukseen netissä ja SOME:ssa. Tapahtuma lähetetään myös livenä nettiin. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

lauantai 29. kesäkuuta 2013

STA finaalit

Tänään kisattiin staattisen hengenpidätyksen finaalit, joissa ei enää ollut mukana suomalaisia sukeltajia. Vitsailu staticin tylsyydestä vaihtui nopeasti kutkuttavaan jännitykseen  kilpailijoiden puolesta, ja koko kisakansa seurasi hiljaisuudessa suorituksia. Hienoja vetoja nähtiin, ja koko potin korjasi Venäjän Natalia Molchanova jo kisojen kolmannella maailmanennätyksellään 9 min 2 s jättäen taakse kaikki miesfinalistitkin. Miesten voiton vei Goran Colak, jolle Natalian poika Alexey totesi kisan jälkeen, että ensi vuonna hänän isoäitinsäkin vetää pidemmän staticin.
Noh nyt kisat odottavat virallista päätöstään; ja aletaan olemaan jo lähtötunnelmissa. Laukut on pakattu ja chek-in tehty. Vähän haikea fiilis. Tänään kumminkin vielä vähän juhlitaan huikaisevaa viikkoa. No vähän juhlittiin jo eilen, mutta vielä kerran :).

Kisojen aikana on otettu paljon kuvia ja videoita. Laitellaan niitä myöhemmin jakoon, ja netistähän löytyy jo nyt paljon matskua.


Serbiasta kiitos ja näkemiin. Kiitos kun seurasitte meidän menoa.

Team Finland