Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

tiistai 18. elokuuta 2009

Avajaispäivän tunnelmia

Tänään oli sitten kisojen virallinen avajaispäivä. Ensimmäiseksi aamulla käytiin vielä kisa-altaalla; Antero ja Timo tekivät staticia ja Saana tutkaili allasta huomista varten. Päivää voisi kuvata sosiaaliseksi. Majapaikassa ei kerinnyt edes pyörähtämään sillä seurauksella, että Antero ja Johanna myöhästyivät kaupungintalolle marssista hakiessaan Suomen lippua. Lippu saatiin kuitenkin mukaan virallisiin kuvauksiin ja Suomen joukkue makasi iloisena eturivissä.

Avajaisseremonian jälkeen lähdimme Kimmon johdolla jäätelöbaariin. Sekoituksesta suomalaisia, japanilaisia, amerikkalaisia, venäläisiä ja ruotsalaisia tuli jäätelömaistajaiset, jossa maisteltiin ja arvuuteltiin toisten jäätelöannosten makuja. Tässä oli monen ystävyyden kaunis ja maukas alku... tai sikainfluenssan.

Ei kommentteja: