Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

lauantai 30. elokuuta 2008

Kuulumisia matkan varrelta...


Aamulla ani varhain oli taas herätys, jotta ehtisi kentälle puoli seitsemäksi. Koneen oli tarkoitus lähteä Helsingistä kohti Wieniä klo 8.05, mutta lähtö oli lopulta parikymmentä minuuttia myöhemmin. Ensimmäisen etapin lehto sujui ongelmitta ja meillä oli vielä mukavasti aikaa vaihtaa Kairon koneeseenkin.

Nyt olemme siis Kairossa odottelemassa viitisen tuntia ennen viimeistä etappia Kairosta Sharm El Sheikhiin. Viisumit oli ostettava pankin kojusta ennen passintarkastusta ja sen jälkeen haettiin taas passeihin muutama leima. Sitten jännittämään matkatavaroiden saapumista. Havaitsimme kaikkien matkatavaroidenkin tulleen samalla koneella, joten tähän asti kaikki on sujunut ongelmitta. Nyt istumme savuisessa kuppilassa aikaa tappamassa ja kirjoittamassa tätä tarinaa. Parin tunnin päästä on hakeuduttava bussiin, joka vie meidät toiseen terminaaliin. Siellä vielä toinen bussin vaihto ja toivottavasti päädymme lopulta oikeaan terminaaliin…

No, ehkä illaksi pääsemme jo hotellillekin.

Kairo kuittaa ja vaikenee.


Ei kommentteja: