Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

tiistai 12. kesäkuuta 2018

Allaslajien MM-kilpailut 2018


Pian on taas aika pakata räpylät laukkuun ja suunnata kohti MM -kisa-allasta Serbiaan. Kisojen näyttämönä toimii sama areena, kuin vuosina 2013 ja 2015. Tällä kertaa kilpailut pidetään kuitenkin sisäaltaassa, jotta edelliskerroilla koetut sääyllätykset eivät pääse vaikuttamaan suorituksiin.

Suomesta MM-kisoihin on tänä vuonna lähdössä:

Janita Kulkula
Salla Hakanpää
Mika Meskanen
Kristian Mäki-Jussila
Ossi Peltola

Tänä vuonna onkin siitä erikoinen joukkue, että mukana ei ole yhtään Mikkoa!

Janita, Salla ja Mika ovat MM-kisojen ensikertalaisia. Kristian oli mukana Turussa 2016 ja Ossi Belgradissa 2015, sekä Turussa 2016. Osa joukkueesta matkaa kisapaikalle jo juhannusaattona ja loput seuraavana päivänä. Harjoituspäivän jälkeen alkavat varsinaiset karkelot.

Tarkempi kisaohjelma on:

La 23.6.  Ilmoittautuminen ja avajaiset
Su 24.6.  Viralliset harjoitukset
Ma 25.6.  DNF karsinnat
Ti 26.6.  DYN karsinnat
Ke 27.6.  STA karsinnat
To 28.6.  DNF Finaalit
Pe 29.6.  DYN Finaalit
La 30.6.  STA Finaalit ja palkintojenjako
Su 1.7.   Kotiinlähtö

Tänä vuonna karsintojen ja finaalien välissä ei ole totuttua lepopäivää. Osalle kilpailijoista tulee siis kuusi päivää peräkkäin maksimisuorituksia!

Luvassa on varmasti kovatasoiset ja jännittävät kilpailut - osallistujia on ilmoittautunut ennätykselliset 125!

Ei kommentteja: