Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

lauantai 22. kesäkuuta 2013

Just train
















Hikisen yön, kuorsausten, liian aikaisten herätysten ja mielenkiintoisen aamiaisen jälkeen kisakansa siirtyi altaalle virallisiin harjoituksiin. Allas oli loistava ja vesi vastaaottavainen. Kaikki lajit kisataan 50 x 25 m altaassa joka on tasaisen syvä (2 m) kauttaaltaan... loistavaa. DNF sukelletaan huomenna poikittain ja DYNa maanantaina pituussuunnassa. Parin tunnin allassessio oli mukava, mutta paahteinen yli 30 asteen lämpötila ottaa kyllä koville. Reenien jälkeen olikin pakko suunnata kaupungin kaduille etsimään elektroniikkaliikettä tuulettimien perässä. Onneksi niitä löytyi, ja ensi yö on toivottavasti viileän rentouttava. Kuorsausongelmatkin ratkaistiin lisähuoneilla, joten tiimi toimii ja kaikki ovat tyytyväisiä.















Suomen liput liehuu asuntolan parvekkeilla ja huomisen ensimmäistä starttia odetataan innolla. Ilman räpylöitä saa sukeltaa aika kovia tuloksia, jos finaaleihin mielii, mutta sehän vaan lisää kisojen arvovaltaa. MM-titteleistä kisaavat parhaat sukeltajat, ja tämän vuoden kisa on osallistujamäärältäänkin toistaiseksi suurin. Taitaa olla mukana 20 maata ja lähes 150 sukeltajaa. Kohta tulis lähtölistat huomiselle, joten lähetään niitä ihmettelemään ja taistelusuunnitelmia kasaamaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä te!

Pitkiä sukelluksia koko joukkueelle täältä naapurimaasta toivottaen...

- j

Anonyymi kirjoitti...

Onnea koko kisajoukkueelle! Pitäkää pää viileänä ja päivän parhaita tuloksia kaikille! Seuraillaan teidän edesottamuksianne täällä kotona: Saana

Anonyymi kirjoitti...

Hei hoi hauki! Hirmuisesti tsemppiä ja menestystä ihan jokaiselle! Me pidätetään henkeä teidän puolesta ihan urakalla!!

"...Oi jospa oisin saanut olla mukana..."

T: Susanna ja pikkuinen Elli