Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Viides treenipäivä - Aurinkoa, sushia ja enkkoja

Viides treenipäivä koitti auringon paistaessa täydeltä taivaalta. Suomen kolmihenkinen joukkue änki itsensä treenibussiin 20 muun vapaasukeltajan kanssa ja lähti kohti Maeda Portia, jossa veneemme odotti. Olosuhteet olivat kenties parhaimmat tähän asti. Pinnalla oli suht voimakas virtaus, mutta syvemmällä ei yhtä kovaa virtausta ollut kuin aikaisempina päivinä, eli köydet pysyivät nyt melkein suorina. Siitähän se ilo sitten alkoikin. Mikko teki vahvan 75 m ja Antero Mikon esimerkkiä seuraillen samanlaisen heti ekana treenipäivänään. Tulevista päivistä tulee kieltämättä mielenkiintoisia, koska molemmat väittivät, että suussa oli vielä ilmaa pariin tasaukseen ainakin. Jäämme siis innolla odottamaan miesten edesottamuksia ja millaisia lukemia he pystyvät vielä kellottamaan. Jone seuraili perässä tekemällä uuden pb:n 55 m. Uumoili, että ehkä se 60 m menisi vielä rikki tässä ennen kisoja, mutta saas nähdä, ei nielaista ennen kuin on sukellettu. Kello on nyt lähes puoltayötä, joten jääköön tämä päivitys hieman lyhyemmäksi. Antero toi VA-kalustonsa, joten ohessa viimeinkin vähän vedenalaismateriaalia joukkueestamme.






...niin ja illalla kävimme vielä Anteron innoittamina syömässä jäätelöä American Villagessa, sekä ihmettelemässä paikallista maailmanpyörää. Valitettavasti kaikki unohtivat kameransa hotellille, joten siitä ei nyt sitten olekaan kuvamateriaalia tarjolla. Mutta näin, Okinawa toivottaa hyvää alkavaa iltaa Suomeen ja painuu nukkumaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa!
Nyt ootte jo sellaisissa syvyyksissä, että harkintaa kuinka monta metriä enää kerralla lisää, vaikka tuntuu homma sujuvan todella hyvin.
Hyvä että ehditte treenailun lisäksi katsella japanilaisia paikkoja, kun sinne asti olette päässeet :)
-TimoP

jome kirjoitti...

Tappavan tasaista etenemistä, hienoa nähdä mihin jannut pystyy kun kerrankin on kunnolla syvyystreenipäiviä käytettävissä.

Vain taivas on rajana! (tai ööh, mikäs siellä pohjalla nyt onkaan vastassa)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa poijjaat! Mahtavia syvyyksiä ja kiva et Jonellakin on alkanut kulkemaan.

Jyri V

Anonyymi kirjoitti...

Good vibrations! Jatkakaahan rentoa menoa. Hienoa että homma pelittää! -Uhlenius