Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

tiistai 2. syyskuuta 2008

Suomen joukkueen suoritukset aloittaa Mikko heti aamulla klo 9:12 ja Anteron urakka valmentajana jatkuu klo 11:10 kun Timo yrittää omaa suoritustaan. Antero tekee oman sukelluksensa seuraavana päivänä. Tuloksia ja tunnelmia myöhemmin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee jee! go go! :D

- J

jome kirjoitti...

Todella harmillista Mikon kannalta. Pikkasen täytyy ihmetellä että jos kisataan 2 viikkoa niin miksi cw pitää tulla noin pian. Se on kuitenkin se laji mihin suurin osa tarvitsisi totuttelua useamman päivän.

Toisekseen urheilijoiden sairastuminen on Egyptissä yleensä väistämätöntä ja se (minusta) kannattaisi huomioida parin päivän armonajalla.

No, kritiikki loppuu tähän - tsemiä kaikille tasapuolisesti, mutta ehkä Anterolle vielä vähän tasapuolisemmin. Toivottavasti onnistut koska on hienoa seurata miten ukko kehittyy tasaisesti joka vuosi kun nuoremmatkin jää junnaamaan paikoilleen tai lopettaa kokonaan :)

Sirpa kirjoitti...

Tsemppiä kaikille!

"Wish I was there" :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Hyvä.. Timo ja Mikko!!!
Ja Anterolle onnea huomiselle!!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Mikolle ja Timolle!

Pelotti kyllä Mikon onteloiden ja korvien osalta, mutta olo olikin Mikon kertoman mukaan aamulla paljon parempi kuin vielä illalla. 40 m tuli kuulema niin nopeasti ja helposti vastaan, että Mikon piti tarkistaa siellä D4:sta että oli jo "perillä".

Onnea Anzalle huomiselle! Kunto on varmaan kohdallaan, joten rentona vaan levylle:)