Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

lauantai 3. marraskuuta 2007

Naisten MM-hopea suomeen!


Tiesimme päivän sukellusten jälkeen kyllä Susannan sukeltaneen hyvin ja olevan kevyesti top 10:ssa, mutta pakko myöntä että olimme hieman yllättyneitä kun Susannaa kyseltiin kiireesti doping-testiin. Tuloslista meni hieman uusiksi kun tuomarit katsoivat pohjakameran videot ja suoritukset muuten. Lopulta Susanna nousi toiseksi!

Lajillemme luonteenomaista on, että vain onnistumiset lasketaan. Vaikka kilpailuun oli ilmoitettu hurjasti syvempiäkin sukelluksia, vain onnistumiset ratkaisevat. Fakta on että täällä oli paikalla maailman parhaat sukeltajat, jotka tekivät sen mitä pystyivät, ja tuosta joukosta toiseksi selviytyi hienolla SE tuloksellaan Susanna.

Onnittelut!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HUH HUH

Tupla onnittelut ;-)

Terv. Kaide

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa Susanna! Sukellukset menivät kohdalleen ja tosi vaikuttavaa tulosta teit. Oon tosi iloinen sun puolesta.
:) Saana

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Onnea Susanna. Keskiviikkona juodaan mitalikahvit juhlallisesti harmaalla sohvalla istuskellen.
-Tiina

Anonyymi kirjoitti...

Tiukat halaukset ja onnittelut Susannalle :) terveisin serkkuflikka ja lähisuku

Anonyymi kirjoitti...

Halauksia ja Onnea Susalle Iskältä

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Onnea!
-Jone