Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

keskiviikko 31. lokakuuta 2007

Naisten lähtöjä siirretty

Eilen Event Comitteessa oli kova keskustelut siitä kuinka huonoon säähän on varauduttu. Suomen leirissä emme oikein ymmärrä kaikkia puolia argumenteista. Tämä on kuitenkin ulkoilmalaji ja ideaaleja olosuhteita ei kenellekään voi taata. Juuri tästä syystä olemme treenanneet aina kelistä riippumatta ja yrittäneet tehdä parhaamme joka säässä.

Juuri nyt ulkona tuulee melko kovaa, mutta ei tuo nyt mitään sellaista ole mitä ei olisi jo nähty. Kisaa on kuitenkin siirretty ja ensimmäinen lähtö on 13:15 kun sen piti olla 9:00.

No eipä siinä mitään, käyhän se näinkin...Toivottavasti vaan kaikkia marginaaleja ei pelata pois liiallisilla oljenkorsien käytöllä. Mitä jos keli onkin 13:15 vielä kurjempi?

2 kommenttia:

Kimmo Lahtinen kirjoitti...

Jome, jotenkin muistelen, että Aida EC:ssä toimiessamme, siellä on keskusteltu kovasti siitä ettei mitään syvyyshelpotuksia myönnetä pimeisiin ja kylmiin olosuhteisiin (koulutettasessa uusia ihmisiä), mutta käytännössä kokeneet kilpailijat sitten pelkää näköjään tuulta ja aaltojakin. Itse tulkitsen tämän ilkeyttäni niin, että huonot olosuhteet ei haittaa, kunhan ei vain satu omalle kohdalle. Kannattaisiko tuosta mainita Lotalle ja Bilille vähintään...

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Onkohan kenelläkään tietoa onko kisoista sellaista suht reaaliajassa päivittyvää tuloslistaa??