Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

maanantai 10. syyskuuta 2012

10.9. Ensimmäinen kisapäivä

VeLo ja MiPö heräsivät kello kuusi aamulla, Mikko sukeltamaan ja Veera koutsaamaan. Rannalta lähti vene kisapaikalle, jossa Mikko teki lämmittelyiksi tutusti muutaman tyhjäkeuhkosukelluksen 10 metrin tienoille. Viidentoista minuutin istuskelun jälkeen Veera hinasi Mikon kisaköydelle, joka oli asetettu 85 m syvyyteen. Pienestä kisajännityksestä huolimatta alasmeno sujui hyvin ja korvien paineentasaus onnistui pohjalle asti. Pintaantulo sujui myös kommelluksitta, joten Suomi otti kisojen ensimmäisestä suorituksesta heti valkoisen kortin. Jatketaan samaan malliin.

MiNi ja LaPa kävivät aamulla hotellin uima-altaalla tekemässä muutamat rentouttavat staticit auringonoton lomassa. Myöhemmin päivällä Veera näytti mistä nyt tuulee ja kävi tekemässä neljä 5-6 minuutin staticia.

Illalla Mikko P ja Veera kävivät testaamassa ohjattua Kundalini-joogaa. Siinä oli muutama hyödyllinen, mutta jo aiemmin tuttu metodi upotettuna massiiviseen energiakanava-metafysiikka-hihhulihei-jargoniin. Tämän biologiaa, neurologiaa tai fysiikkaa tuntevan ihmisen epätoivon partaalle saattavan kokemuksen jälkeen joukkue suuntasi kilpailijoille suunnattuun ilmaiseen hartiahierontaan ja illalliselle.

2 kommenttia:

Kaja kirjoitti...

Onnittelut vielä MiPö:lle! Valkoinen kortti on ihan paras! Itse päätin kyllä mennä taas huuhaahihhulihei-meditaatio kurssille, koska 3 kk sairastelujen jälkeen on itseluottamus täysin kellarissa. Että ehkä joitakin joogailu ja meditaatio auttaa rentoudumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Komeita tuloksia tulee, mutta missä kirjallinen raportointi?

Vesa