Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

maanantai 10. lokakuuta 2011

Toinen DYN-karsintapäivä

Kirjoittanut Mikko Pöntinen

Tänään oli vuorossa Mikko Niemeläisen leiskautus. Hyvinhän sekin meni. Mikko valmistautui suoritukseensa tuttuun tapaansa jutustelemalla niitä näitä ja meni altaaseen 2 minuuttia ennen starttia. Lähdössä pakkaaminen aiheutti pientä pään sumenemista ja alku lähti liikkeelle DNF:n käsivedolla. Rintauinnin potku ei sen sijaan enää ottanut onnistuakseen mono jalassa ja siitä Mikko muisti, että nythän taidettiinkin sukeltaa räpylällä eikä ilman. Tuosta eteenpäin sukellus lähti sujumaan rauhalliseen tahtiin päättyen hallittuun pintautumiseen 200 metrin päädyssä. Lopetuksessa oli kuitenkin pieni reunasta vetäminen, josta seurasi keltainen kortti ja 5 virhepistettä. Mitäpä siitä, loistava sukellus kuitenkin ja helppo finaalipaikka.

Dynamic-finaaliin pääsivät molemmat Mikot, Johanna ja Veera. Anterokaan ei jäänyt kauas, sillä vain kaksi metriä enemmän olisi riittänyt. Turha sitä on kuitenkaan harmitella, Anteron vahvin laji static on vielä edessäpäin.

2 kommenttia:

Kimmo Lahtinen kirjoitti...

Ellen nyt aivan väärin muista niin Anterola uupui vain 0,5 pistettä finaalipaikasta joka on 1 m :-)

Anonyymi kirjoitti...

Nohei, ei sitä aina voi tietää mitä lajia on tekemässä :D

Vesa