Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

torstai 8. heinäkuuta 2010

Static - tiukkaa henkistä vääntöä ja tiivistä kisatunnelmaa

Static meni melko lailla odotetun mukaisesti. Punaisia kortteja ilmestyi tuomareiden käsiin todella vähän ja yksi niistäkin muuttui valkoiseksi protestin kautta. Kärkikolmikko on edelleen tiiviinä ja dynamicista tulee todella jännittävä. Suomi on edelleen neljäntenä kyttäysasemissa, mutta Uusi-Seelanti putosi kannoilta yhden epäonnistuneen pintaprotokollan johdosta staticissa. Suomalaisten static tulokset: Jonerik 6:37, Mikko 7:14 ja Antero 7:04. Suomi osoitti taas vahvuutensa staticissa, sillä ainoastaan Tanska sai meitä enemmän pisteitä tästä lajista.

Kokonaistilanne kahden lajin jälkeen:

DEN 506.6
JPN 501.4
FRA 488,8
FIN 456,0
USA 415.6
NZL 389,2
NOR 348,4
GER 261,8
GBR 230,2
CAN ???

Naiset:

USA 391,6
RUS 389,4
JPN 379,6
CZE 352,6
FRA 332,4

Tiukkaa on siis miehissä ja naisissa kärjen osalta. Yritystä riittää varmasti jokaisella pituussukellukseen, joka on kahden päivän päästä. Huomenna siis treenaillaan ja lauantaina kisataan. Jännittävää!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelu hyvistä ja varmoista static-suorituksista! Taisi olla Jonen oma ennätys?
Tästä hyvä lähteä viimeiseen lajiin.

-TimoP

Anonyymi kirjoitti...

Kovaa settii jokaiselta, äijät siis kiinni mitallikannassa!

Suomi, tuo vapaasukelluksen mahtimaa :D!


-Matti

Anonyymi kirjoitti...

Mä sanon, että better to kill yourself than to be fourth... mut se on vain mun mielipide. ;) Mut meinas tosiaan mennä mielenkiintoiseksi, kun Ranskalle napsahti punainen. Protesti menikin sitten tietty läpi...

-J

Anonyymi kirjoitti...

jone on muistaakseni tehnyt reeneissä 7.02 minuuttisen, minä spottasin.. jostakin syystä jone ei laittanut rankingiin. hyviä suorituksia! : ) t; mikko

Anonyymi kirjoitti...

Ai Jonekin siirtynyt 7+ min raskaaseen sarjaan, hieno juttu!

Onnea ja varmoja suorituksia joukkueelle huomiseen pituussukelluskisaan!

Sessa varmaan yrittää ME-tulosta kovalla vauhdilla, ilmoittanut AP:ksi 217 m. Uudella Seelannilla ei ole enää mitään menetettävää, joten Guy Brew voi yrittää 300-metristä erittäin hitaalla vauhdilla, tyyliin dynaaminen static 9min ;)

-TimoP

Anonyymi kirjoitti...

unohdin aikoinaan laittaa toi 7+ heti rankingiin ja sitten se jäi, enää ei muista tarkkaa päivämäärä joten olkoot... :)

-J