Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

maanantai 8. syyskuuta 2008

Viralliset tulokset - static päivä 1


Tässä lopulliset ensimmäisen päivän tulokset. Tulostaso on melkoisen kova, mutta suomalaiset ovat melko ylhäällä tulosluettelossa.


Niin, Mikon aika oli oikeasti vielä viisi sekuntia parempi, joten yksi piste lisää Suomelle.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas.

Tulipa pienenä kuvana nuo tulokset. Korjataan myöhemmin isommaksi, mutta nyt alkuvaiheessa tuloksia voi katsella vaikka Kimmon blogista.

-timok

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Hyvä!!! Kaikki suomalaiset 7.parhaan joukossa staticissa!!! Onnittelut!!!

Järjestäjien sivuilta saa excel taulukon lhttp://www.sharmfreedivingworldchampionship.com/competition.htmadattua), josta näkee suurempana tulokset!! (

jome kirjoitti...

Huh heijaa, kaikki yli 7 minuuttia - aika kova setti!

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon!

Kimmon kuvista _20080907_ katselin, että kukas se istuu Mullinsin Static-suorituksessa tuomarin vieressä kellottamassa?!?

Mikko viestitti... "Että joo, tuomarikurssi on nyt käyty ja olin virallisena toisena tuomarina."

Aika cool tuomariuran aloitus nuorelle kaverille kellottaa Dave Mullinsin suoritusta Will Trubridgen antaessa Davelle merkkejä :)
Ja hyvinhän tuo meni NZL-suoritus!