Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

tiistai 9. syyskuuta 2008

Tilanne staticin jälkeen





Kyllä suomalainen static-osaaminen on huipussaan. Ei siinä ole ulkomaalaisilla paljon sanomista, kun Suomi-poika jyrää. Suomi siis jälleen kerran paras maa staticissa. Ohessa viimeisen päivän tulokset, static naisten ja miesten osalta sekä kokonaistilanne kahden lajin jälkeen.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa ja varmaa jälkeä suomalaisilta!

Sen sijaan ennakkosuosikki NZL:n epäonni näkyy jatkuvan...Ant veti BO:n staticissa :/
Alkaa Kiwipojilla olla jo liikaa kirittävää dynakisaan. Muutenhan on yläpäässä melko tasaista...johdossa oleva Kreikka on kärkijoukosta ilmeisesti heikoin dynassa.

Anonyymi kirjoitti...

Sekä Anthonyn että Guerryn static-BO osui melkein samalle sekunnille: 7:09 ja 7:11 (vrt. suomalaisajat!)

Kimmo Lahtinen kirjoitti...

Luulenpa että meidän joukkue vain osaa olla riittävän laiska ja oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Tämä kommentti liittyy siis siihen kun eivät viitsi edes hengittää :)

spar8 kirjoitti...

Hyvä jätkät, mielettömän hyvin on mennyt, joten antaa mennä vaan jatkossakin! =)
Terveiset joensuusta.

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa jälkeä! mielettömät staticit! Tässä sen näkee... statikkia kun voi harjoitella vaikka ämpärissä niin suomalaiset ovat kärjessä. Nyt kun joku vielä jaksais räjäyttää 100 m syvän montun ja täyttää pullovedellä. ;)

-J