Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

perjantai 5. syyskuuta 2008

Joukkuestaticin voitto Suomeen


Niinhän siinä kävi, että joukkuestaticin mestaruus napsahti aika odotetusti Suomeen. Ei siinä ollut ulkomaalaisilla paljon sanomista, vaikka lopussa häirintä kävi varsin fyysiseksi. Onneksi ankkurimme Timo ei vähästä säikähdä… Heh!

Tästä päivästä ei paljon muuta sanottavaa ole. Odotellaan vain huomista, jolloin päästään katsomaan tulevaa staticin ja dynamicin suorituspaikkaa virallisten treenien muodossa. Huomenn jätetään myös ennakkotuloksen staticia varten. Lähtölistat tulevat vasta illalla, joten niitä ei välttämättä saada heti huomenna tänne, mutta laitetaan sitten kun ehditään.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut, oli varmaan hyvää treeniä virallista staticia varten!

Kuvan perusteella kyllä merkillisen näköistä touhua :D
Ai niin - tämähän oli ruotsalaisten idioima laji :P

Kisastaticissa ei tarvinne pelätä näin törkeää häirintää, vaikka eihän lehmähermoisen timok:n suoritusta mikään tunnu häiritsevän :D

Anonyymi kirjoitti...

hmm...nimen omaan "ruottalaisten" touhua kaikkinensa...ja mehän tiedämme nämä "ruottalaiset" miehet ;)... kuten kuvasta näkyy...

Matti kirjoitti...

Hä hää, arvasin, TIESIN, että äijät vie tuon skaban!!!! Hienoamahtavaa, HYVÄ SUOMI : )