Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

lauantai 27. lokakuuta 2007

Tieto lisää tuskaa



Leirissämme on esiintynyt hieman epäilyjä paikallisesta apteekista saamiamme antibiootteja kohtaan, joten googletimme asiaa hieman. Streptoquin-nimisestä lääkkeestä löytyi mm. kommentit "todellista myrkkyä", "kielletty useissa maissa", "WHO:n bannaama jo 10 vuotta", "ei pitäisi missään nimessä käyttää ripulin hoitoon". No sehän kiva...

Ettei homma nyt menisi ihan synkistelyksi niin liitän tähän vielä profiilit Anzan ja mun sukelluksilta. Molemmilta meni aikalailla sama aika, mutta turhahan noita on vertailla, vauhti on yksilöllistä kaikille.

1 kommentti:

Kimmo Lahtinen kirjoitti...

Käyräthän on kuin oppikirjoista. Ei ole näköjään harjoittelu ollut ihan turhaa puuhaa. Simo: Kallen ja meitsin monot tuli (juuri sellaiset kuin tilattiin). Voit maksaa ne. Ohjeet SMSssä.