Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

sunnuntai 4. kesäkuuta 2023

Allaslajien MM-kisat 2023

Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kilpailut kisataan Etelä Koreassa Jejun saarella 11.-17.6.2023. Suomesta kisaamaan lähtee liki sama kokoonpano, kuin viimevuotisissa allaskisoissa. 


Suomea edustavat kisoissa tällä kertaa:

Iiris Ala-Olla

Janita Kulkula

Marika Konola-Tuominen

Miro Suonperä

Olavi Paananen

Tommi Pasanen


Kisojen aikataulu: 

10.6. Rekisteröityminen ja virallinen harjoituspäivä

11.6. Virallinen harjoituspäivä

12.6. Pituussukellus stereoräpylöillä (DYNB)

13.6. Pituussukellus ilman räpylöitä (DNF)

14.6. Harjoitus-/lepopäivä

15.6. Staattinen hengenpidätys (STA)

16.6. Pituussukellus monoräpylällä (DYN), päättäjäisseremonia


Tämän vuoden kokoonpanosta Olavi tekee MM-kisadebyyttinsä. Muut joukkueen jäsenet ovat jo toista ja Janita peräti kolmatta kertaa allaskisoihin osallistumassa! Kisoihin osallistuvat maajoukkuerinkiläiset ovatkin tehneet itsestään jo esittelytekstit, joihin linkit löytää sivupalkista. 

Tämän vuoden puolella koronapandemia ei ole enää vaikuttanut treenausmahdollisuuksiin ja maajoukkue onkin siltä osin hyvässä iskussa. Tänäkin vuonna Suomen maajoukkueella on hyvinkin realistiset mahdollisuudet yltää top 5 joukkoon. Viime vuoden tapaan myös tänä vuonna ei erikseen siis järjestetä kisoissa erillisiä karsintoja, vaan kisat ratkeavat joka lajin kohdalla yhdellä sukelluksella. 



Ei kommentteja: