Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

maanantai 27. syyskuuta 2021

CNF naiset/miehet


Syödessämme aamupalaa hotellilla naisten CNF päivän aamuna seurasimme opener sukelluksia livestriimistä, joista näki jo selvästi että virtaus oli noussut jälleen. Vaadittiin 4 blackoutia peräkkäin, kunnes organisaatio päätti keskeyttää kisasuoritukset. Jäimme rannalle nököttämään ja miettimään että mitäs nyt. Päätimme suunnata kohti satamaa jossa sijaitsee mahtava jälkiruokaravintola ja ahdata itsemme täyteen sokeria ja käppäillä pitkin kaupunkia. 26 sukeltajan kisalähdöt päätettiin siirtää seuraavalle päivälle miesten CNF suoritusten perään. Sekavan committeen ja kuuden prostestin jälkeen saimme lähtölistan seuraavalle päivälle. Tommi sekä Kristian peräkkäin ja Henrietta tuntia myöhemmin. Kaikki saivat valkoisen kortin ja Tommi teki samalla erittäin helpon 40m pb:n. 



Huomenna vuorossa naisten CWT, Kristian koutsina. Miro ja Tommi suuntaa Larnacaan treenaamaan omaa kisasuoritusta varten.