Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Lepäillään






















Lepopäivä vei joukkueen kiertoajelulle Belgaradin keskustaan ja jokiristeilylle. Paahteine keli on vaihtunut pilviseen ja pitkiä housuja ja takkeja piti kaivaa kaapeista ja laukuista. Kaikkea mielenkiintoista kuultiin Belgradin historiasta, ja lounastettiin jokilaivalla.
Monelle kisat ovat omien suoritusten osalta ohi, ja pieni tyhjyys hiipii sisimpään. Talven aikana on hallilla ja muualla reeneissä vietetty lukuisia tunteja tavoitellen kisapaikkaa ja hyvää suoriutumista kisoissa. Nyt kaikki on ohi, ressi helpottaa ja pitäisi keksiä jotain uutta tavoiteltavaa. No avovesikausia on vasta alussaan, ja onhan sitä uusi kausia taas kohta ovella, joten eiköhän sitä vapaasukelluksen parissa riitä haasteita.
Toisaalta kisat eivät ole todellakaan vielä ohi, ja monella on edessä vielä suurimmat haasteet A- ja B-finaaleissa. Kavereita tsempataan hyviin suorituksiin, ja monet lähtevät vielä tavoittelemaan rankingtuloksia ennätysyritysten muodossa. Finaalien jälkeen on annettu mahdollisuus virallisin ennätysyrityksiin, ja monet ovat laittaneet nimen listaan. Jännitettävää siis riittää vielä kolmen päivän ajan joten pysykään blogin ja muiden lähteiden äärellä. Alla vielä muistutus kaikista paikoista, joista voi ammentaa kisatunnelmaa:

Viralliset kisasivut
Kisojen Facebook
Elinan ja Johannan kuvablogi
Johannan blogi