Vuoden 2023 allaslajien AIDA -kisat kilpaillaan Jejun saarella Etelä Koreassa 10.-17.6. Blogissa voit seurata kisajoukkueen tunnelmia ja sivupalkista löydät lisää linkkejä kilpailun tiedotukseen ja livestreamiin sekä sosiaaliseen mediaan. Live on nähtävissä AIDA Freediving -Youtube kanavalla. Kisajoukkuetta tukee tänäkin vuonna Sukeltajaliitto.

maanantai 1. syyskuuta 2008



Sunnuntain loppu menikin sitten lepäillessä ja henkisiä haavoja nuoleskellen. Siinä ohessa hoidettiin myös ilmoittautuminen.

Tänä aamuna sitten sovitusti lähdimme Timon kanssa veteen jo kello seitsemän aikoihin Mikon jäädessä odottelemaan nuhan paranemista. Toivotaan, että limat katoaisivat pian ja Mikkokin pääsisi sukeltamaan.

Keli oli aamulla mitä parhain, ei juurikaan aaltoja ja lämpötila vielä näin pohjoisenpojillekin sopiva. Veden lämpö on pinnalla 31 astetta ja syvemmälläkin vielä 28 astetta, joten eilisestä hikoilusta oppineena tein saman kuin Timo, sukelsin uimapuvussa ja jätin suosiolla märkäpuvun pois. Tämä toimikin loistavasti ja tein helpon 70 metrisen. Hetken päästä Timo teki saman tempun ja poistuimmekin merestä todella hyväntuulisina suorituksistamme nauttien. Tästä on hyvä jatkaa!

Loppupäivän ohjelmassa onkin sitten lepäilyä ja yhdeksältä illalla avajaisseremoniat. Sieltä menemme kuitenkin ajoissa nukkumaan huomisaamun treenejä varten, kuten varmasti kaikki muutkin.

2 kommenttia:

jome kirjoitti...

Aika lupaava aloitus. Montako harjoituspäivää teillä olikaan ennen cwt:tä?

Mikolle pikaista paranemista - tuo on kenties turhauttavin vaiva mitä vapaasukeltaja voi kokea

Unknown kirjoitti...

Hehee ei se oo reissu eikä mikään jos ei vähän puvut repeile ja vähintään yksi maski katoa... parempi hoitaa nuo hävikit alta pois heti alkuun ni ei kisapäivinä häiritse..

Tsemppiä kaikille ja paranemista Mikolle, aloitus ainakin on vakuuttava niillä onnekkailla jotka olivat sukelluskunnossa!!